Salată de Fasole | Rețete de slăbit | Rețete cu Fasole

by Șef Paul Constantin
Vezi rețeta
Această rețetă de salată de fasole este o variantă crudă și rapidă a tradiționalei fasole iahnie. Combină gustul proaspăt al legumelor cu proteinele din fasole și mozzarella, creând o masă sățioasă și sănătoasă. Ideală pentru un prânz sau o cină ușoară.
Porții 4 servings
Pregătire 30 minutes
Gătire 40 minutes
Calorii 300

Ingrediente
  

  • 250-300 g fasole fiartă sau de la conservă
  • 2 roșii medii
  • 1/2 leg. pătrunjel
  • 1/2 leg. mărar
  • 1 ardei gras sau Kapia
  • 1 morcov mediu
  • 1 ceapă mică
  • 2-3 “opțional” ciuperci champignon
  • zeamă de lămâie sau oțet de mere, după gust
  • 2-3 linguri de ulei de măsline

Preparare
 

  1. Dacă folosiți fasole din conservă, clătiți-o bine. Dacă o fierbeți, asigurați-vă că este gătită dinainte.
  2. Tăiați ceapa sau șalota, ardeiul și morcovul. Dați morcovul pe răzătoare. Tăiați roșiile și adăugați-le în bol.
  3. Tocați mărarul și pătrunjelul și adăugați-le peste legume.
  4. Mărunțiți ciupercile uscate și adăugați-le în amestec.
  5. Stoarceți zeama de lămâie și amestecați-o cu ulei de măsline, sare, piper și boia de ardei. Ajustați gustul după preferințe.
  6. Combinați toate ingredientele într-un bol mare și amestecați bine.

Reteta Video

Printeaza / Salveaza reteta ca PDF

Loading…

Related Posts

Leave a Comment

Recipe Rating




Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.