• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Cea mai cremoasă Salată Coleslaw – Cremoasă, crocantă și plină de savoare, gata în 5 minute
Salate

Cea mai cremoasă Salată Coleslaw – Cremoasă, crocantă și plină de savoare, gata în 5 minute

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Cea mai cremoasă Salată Coleslaw

Cea mai cremoasă Salată Coleslaw

Recipe by vk

Această salată coleslaw este perfectă pentru orice masă, fie că vorbim de un prânz lejer, o cină rapidă sau un picnic cu prietenii. În doar 5 minute, avem o salată coleslaw cremoasă, crocantă și plină de savoare, perfectă pentru a fi servită ca garnitură la orice fel de mâncare sau chiar ca fel principal pentru cei care preferă ceva mai ușor.

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 800 g 800 varză albă

  • 500-600 g 500-600 varză roșie

  • 3 3 morcovi

  • frunzele de la o legătură de pătrunjel

  • 200 g 200 maioneză

  • 200 g 200 iaurt grecesc

  • 2 2 linguri oțet

  • 4 g 4 sare

  • 1 g 1 piper

Directions

  • Taie foarte subțire 500 g de varză albă folosind o mandolină sau un cuțit bine ascuțit.
  • Taie 200-250 g de varză roșie, având grijă să nu exagerezi, pentru a evita colorarea excesivă a salatei.
  • Rade 3 morcovi mici pe răzătoarea mare sau taie-i fâșii subțiri cu mandolina.
  • Toacă mărunt frunzele de la o legătură de pătrunjel proaspăt.
  • Într-un bol, pune 200 g de maioneză de casă.
  • Adaugă 150 g de iaurt grecesc (sau un iaurt gras).
  • Adaugă 2 linguri de oțet (alb sau de mere).
  • Condimentează cu 1 linguriță rasă de piper proaspăt măcinat și 1 linguriță de sare (aproximativ 4 g).
  • Pune varza albă, varza roșie, morcovii rași și pătrunjelul tocat într-un bol mare.
  • Toarnă dressingul peste legume și amestecă bine, astfel încât să fie toate acoperite uniform.
  • Lasă salata la frigider timp de 30 de minute pentru ca aromele să se întrepătrundă.

Related Posts

Salata Pe Care O Vei Repeta Toată Vara – Orzo + Castraveți

iunie 2, 2025

Tu știai rețeta asta? Salată Cu Ciuperci, Maioneză Și Usturoi – Super Simplă

mai 22, 2025

Ridichi, Ceapă, Mărar – Salata perfectă pentru Friptură, e gata în 5 Minute

mai 20, 2025

Ai Urzici? Iată cum să faci cea mai sănătoasă și Gustoasă Salată de Urzici

mai 15, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Mâncărică de Legume cu Cous Cous Pufos și Cartofi Gratinați cu Usturoi – Nu vei crede cât de buni sunt acești cartofi gratinați

Cină / Prânz

Dacă ai câțiva CREVEȚI fă aceste PASTE super RAPIDE și EXTREM de Delicioase

Cină / Prânz

Pizza Puturosului – Fără aluat, la cuptor – O rețetă de mic dejun rapid și super gustos

Ciorbă / Supă / Borș

Rețetă de Ciorbă de Post, cu ciuperci Pleurotus

Cină / Prânz

Vinete coapte cu roșii și cașcaval – Aromă intensă și gust irezistibil

Cină / Prânz

Tobă de Casă | Cum se face CEA MAI BUNĂ TOBĂ de CASĂ | Tobă de Casă Tradițională

Post

Rețetă de maioneză de post, din avocado – Rețetă Vegană

Ciorbă / Supă / Borș

Ciorbă de Văcuță – Țărănească Acrită cu ZEAMĂ de VARZĂ

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.