• Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Facebook Twitter Instagram
Șef Paul Constantin
Facebook Instagram YouTube TikTok
  • Ciorbă / Supă / Borș
  • Cină / Prânz
  • Salate
  • Ovo-Lacto-Vegetarian
  • Pâine / Covrigi
  • Paste / Spaghete
  • Prăjituri / Dulciuri
Șef Paul Constantin
Prima pagină » Salată mexicană cu ton – Rețetă rapidă și hrănitoare 
Salate

Salată mexicană cu ton – Rețetă rapidă și hrănitoare 

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Jump to Recipe Print Recipe
Salată mexicană cu ton

Salată mexicană cu ton

Recipe by vk

O salată mexicană cu ton care nu doar că arată fantastic, dar este și incredibil de gustoasă și hrănitoare. Este perfectă pentru prânz sau cină, oferindu-vă proteinele și vitaminele de care aveți nevoie într-o formă rapidă și delicioasă.

Ingredientele sunt mai jos în descriere, iar rețeta pas cu pas este prezentată în video.

Print
Servings

4

servings
Prep time

30

minutes
Cooking time

40

minutes
Calories

300

kcal

Ingredients

  • 300 g 300 ton în conservă

  • 250 g 250 fasole fiartă/conservă

  • 200 g 200 porumb fiert

  • 7 7 fire ceapă verde

  • 1 1 ardei iute

  • 1 1 ardei gras

  • 1 1 legătură pătrunjel

  • zeama de la o lămâie

  • 4 g 4 sare

  • 50 ml 50 ulei de măsline

Directions

  • Taie un ardei gras în cubulețe și toacă mărunt o legătură de pătrunjel.
  • Toacă fin un ardei iute, curățându-l de semințe dacă vrei o salată mai puțin picantă.
  • Toacă mărunt 7 fire de ceapă verde sau folosește ceapă roșie, galbenă sau albă, după preferință.
  • Într-un bol încăpător, adaugă 250 g de fasole boabe scursă și clătită.
  • Adaugă 200 g de porumb din conservă, bine scurs.
  • Rupe în bucăți mari 300 g de ton din conservă și adaugă-l în bol.
  • Adaugă ceapa verde, ardeiul gras, ardeiul iute și pătrunjelul tocat.
  • Stoarce zeama de la o lămâie peste ingrediente.
  • Adaugă o linguriță rasă de sare (~4 g) și 50 ml de ulei de măsline.
  • Amestecă bine toate ingredientele, astfel încât să se combine aromele.
  • Gustă salata și ajustează sarea sau zeama de lămâie, dacă este necesar.
  • Servește imediat sau las-o la frigider pentru 10-15 minute, pentru ca aromele să se întrepătrundă.

Related Posts

Salata Pe Care O Vei Repeta Toată Vara – Orzo + Castraveți

iunie 2, 2025

Tu știai rețeta asta? Salată Cu Ciuperci, Maioneză Și Usturoi – Super Simplă

mai 22, 2025

Ridichi, Ceapă, Mărar – Salata perfectă pentru Friptură, e gata în 5 Minute

mai 20, 2025

Ai Urzici? Iată cum să faci cea mai sănătoasă și Gustoasă Salată de Urzici

mai 15, 2025
Cartea mea…
Rețete delicioase
Cină / Prânz

Rețeta secretă a unei caracatițe în stil mediteranean la grătar 

Ciorbă / Supă / Borș

Supă Cremă de Legume – Deosebit de savuroasă, merită încercată

Sunt sincer când îți spun că nu am savurat niciodată un preparat din legume atât…

Prăjituri / Dulciuri

 Cozonac Pufos cu Maia | Cozonac Bulgăresc Fraged | Cozonac Pufos și Fraged 

Cină / Prânz

Ciulama de Varză cu Carne Afumată – Explozie de Arome Tradiționale

Cină / Prânz

Rulouri cu Bacon și Cașcaval – Fără pretenții, fără complicații, simplu și rapid

Cină / Prânz

Parizer Pane – O rețetă simplă și gustoasă care trezește amintiri din copilărie

Cină / Prânz

Pate de Ficat [CE PICĂ UȘOR] | Pate de Casă | Pate din Ficat de Pasăre

Cină / Prânz

O idee care s-a transformat într-un deliciu – Tocăniță de ciuperci cu pui 

Facebook Instagram YouTube TikTok
© 2025 Șef Paul Constantin

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.